Brazilian strip wax

De Brazilian strip wax is de variant waarbij je een klein streepje houdt. Hierbij wordt zowel ook achter al het haar zorgvuldig geharst. Deze brazilian strip wax wordt ook wel de landing strip wax, Playboy wax of French wax genoemd.

De brazilian strip wax wordt zo genoemd omdat het op een landing strip(landingsbaan) lijkt.
Bij deze stijl van de brazilian wax wordt al het haar verwijdert behalve een dunne verticale streep aan de bovenkant.

 

Afmetingen van de brazilian strip wax

Er is niet echt een exacte afmeting van de breedte of lengte van de brazilian strip wax. Gemiddeld genomen is de breedte meestal 1cm en de lengte ongeveer 3cm. Het gaat er hierbij vooral om wat je zelf mooi vindt. 

 

Waarom een streepje

Er zijn verschillende redenen waarom sommige vrouwen kiezen voor het laten staan van een streepje. De meest gehoorde reden is dat de full brazillian wax iets te bloot is. Een andere veelgehoorde reden is dat een streepje er het mooiste uit ziet.

 

Een brazilian strip bij de schoonheidsspecialiste

Als je naar de schoonheidsspecialiste gaat voor je brazilian wax dan kan het zijn dat ze de brazilian strip wax niet kent. Er zijn veel verschillende namen voor de brazilian strip wax zoals landing strip wax, Playboy wax of French wax. Het belangrijkste is dat je precies vertelt hoe je wil dat het er uit moet komen te zien. Dan weet de schoonheidsspecialiste wat ze moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beveiligingsvraag