Gebruiksvoorwaarden

We monitoren scherp welke berichten en reacties er door gebruikers op Brazilianwaxbehandeling.nl geplaatst worden, maar het kan zijn dat er iets tussendoor glipt. Als er een bericht wordt gepubliceerd of een reactie die niet netjes of aanstootgevend is dan kunnen we daar niet voor aansprakelijk gesteld worden. Deze reacties zijn de persoonlijkr mening van sommige gebruikers en niet die van ons.

 

Als je iets ziet dat niet netjes is, laat het ons dan vooral weten. We zullen het beoordelen en als we het ook niet netjes  vinden meteen verwijderen.

 

Het kan voorkomen dat er auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van Brazilianwaxbehandeling.nl gebruikt wordt. We proberen dit op verschillende manieren te voorkomen, maar als het toch gebeurd dan kan Brazilianwaxbehandeling.nl niet verantwoordelijk worden gehouden.

 

We besteden ook veel aandacht aan de informatie die we tonen, maar we kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Brazilianwaxbehandeling.nl aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

 

Brazilianwaxbehandeling.nl bevat een aantal links naar andere sites. Deze partnerwebsites hebben we goed bekeken en overwogen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken of de inhoud van deze sites.