Hoe voorkom je ingegroeide haren

Als je last hebt van ingegroeide haren dan zijn hier een paar tips die je kunt gebruiken.

1. Scrub vooraf en achteraf
Scrub je 2 dagen voor je behandeling en de eerste 3 dagen na je behandeling. Hierdoor verwijder je de dode huidcellen waardoor haren makkelijker naar buiten groeien.
Let op dat een scrub met alcohol of andere bijtende onderdelen niet prettig is. Je kunt het beste zoeken naar een scrub met een verzachtende of verkoelende werking zoals aloe vera of soja.

2. Gebruik een lotion na je behandeling
Er zijn lotions met de ingredienten als melkzuur, appelzuur, glycolzuur, wijnzuur of citroenzuur. Deze ingredienten maken dode huidcellen los.
Het beste kun je dit bij je schoonheidsspecialiste vragen. Ze hebben vaak zelf de beste middelen daar voor of in ieder geval lotions met een hogere dosis.

3. Trek niet aan ingegroeide haren
Een belangrijke tip is om niet aan ingegroeide haren te pulleken. Hierdoor kunnen ze geirriteerd raken en gaan ontsteken.

Heb je nog meer tips of ervaringen met deze tips? Deel ze hier onder.

The following two tabs change content below.
Brazilianwaxbehandeling.nl is een website over brazilian wax. Door middel van artikelen willen we je informeren over de behandelingen. Zo kun je een betrouwbaar beeld krijgen over alle voor en nadelen van een brazilian wax en weet je exact wat je kunt verwachten.

Laatste berichten van Admin (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beveiligingsvraag